Lahden Mieskuoro Ry Lahdesta hakee taiteellista johtajaa

17.8.2020 alkavan laulukauden alusta (tai sopimuksen mukaan.)

Lahden Mieskuoro on 115-vuotias mieskuoro, jossa laulaa tällä hetkellä 25 – 27 aktiivista laulajaa.

Ohjelmistomme on viihteestä klassiseen, niin vanhaa kuin uutta mieskuoromusiikkia.

Harjoittelemme maanantaisi klo 18-21 omassa huoneistossa Hämeenkatu 21.

Kuorossa on aktiivinen ja toimiva hallinto sekä musiikkilautakunta, jotka auttavat johtajaa kaikin tavoin.

Suhtaudumme laulamiseen harrastusmaisen vakavasti.

Odotamme sinulta seuraavaa:

Sinulla on kuoronjohdon opintoja/koulutusta ja annat hyvää äänenmuodostusta.

Olet jämäkkä mutta huumorintajuinen johtaja, jolla on kiinnostusta osallistua aktiivisesti kuoron toimintaan.

Uusien kappaleiden stemmuuttaminen sujuu sinulta sujuvasti.

Avoimet hakemukset sähköpostilla viimeistään 30.5.2020 osoitteeseen hallitus@lahdenmieskuoro.fi

Yhteyden oton ajankohta sovitaan nykytilanteesta johtuen erikseen.

Tiedustelut yhdistyksen puheenjohtaja Veijo Halme

veijo.halme@hotmail.fi tai 0505020691

Lahden Mieskuoro harjoittelee laulukauden ajan joka maanantai kello 18.00 – 20.15.

Harjoituskalenteriin voi tulla muutoksia sekä tarkennuksia laulukauden aikana.

Lahden Mieskuoro kutsuu mieskuorolaulusta kiinnostuneita tutustumaan mieskuoron toimintaan. Tutustumaan voit tulla harjoituksiimme, jotka järjestetään tiloissamme (Hämeenkatu 21, 15110 Lahti), ellei toisin kalenterissa mainita.

Uusia tulokkaita me emme kaihda. Me toivotamme heidät tervetulleeksi osaa hienoa perinnettä!

MiesTuleKuoroon